Heeft u een allergie ? Meld het ons !

Les entrées froides - Koude voorgerechten

Jambon de Serrano avec melon
  Gedroogde Serranoham met meloen
€ 7,75
Anguille et saumon fumé
  Combinatie van gerookte paling en zalm
€ 9,75
Cocktail des crabes et pamplemousse
  Cocktail van grapefruit en surimikrab
€ 8,50
Carpaccio filet de boeuf
  Carpaccio van ossenhaas met balsamicodressing, zongedroogde
  tomaten en geraspte Parmezaanse kaas 
€ 9,50
Cocktail des fruist frais
  Cocktail van vers fruit
€ 7,75
Salade de chèvre et miel
  Lauwwarm geitenkaasje gegratineerd met honing en tijm 
€ 8,25


    

 

                                                                       

                   

 

Les entrées chaux- Warme voorgerechten

Consommé de queue de boeuf
  Heldere ossenstaartsoep met madeira en een garnituur van fijngesneden bospaddenstoelen
€ 6,75
Velouté des tomates
  Gebonden huisgemaakte tomatensoep 
€ 6,75
Velouté moutarde
  Gebonden mosterdsoep met garnituur van lenteui 
€ 6,75
Pain grillè avec des champignons
  In kruidenboter gebakken champignons spek en ui geserveerd op toast
€ 7,75
Quiche végétarien
  Hartige taart van groene-asperges champignons en ui 
€ 9,75

                 

De voorgerechten worden geserveerd met stokbrood, boter en kruidenboter

Les plats de viandes- Vleesgerechten

Entrecôte de boeuf
  Gemarineerde en gebakken runderentrecôte met een fijne saliesaus
€ 17,50
Filet de porc du Chef
  Varkenshaas met naar uw keuze een champignonroomsaus,pepersaus of ketjap-sesamsaus
€ 15,25
Tournedos Irelande
  Ossenhaasbiefstuk met een honing-whiskysaus, geserveerd met bospaddenstoelen 
€ 18,50

Chateaubriand Stroganoff (2 personen)
  Gebakken ossenhaas met een paprika-wodkasaus, aan tafel bereid

  (minimaal 2 personen, prijs per persoon)

€ 21,50
Mixed grillé â la maison
  Diverse gegrilde vleessoorten geserveerd met twee sauzen en kruidenboter
€ 16,50
Côtes d`agneau avec des légumes printaniers
  Gebakken lamskotteletjes met voorjaarsgroenten en mosterdsaus
€ 16,50

          

                                                     

Les plats des poissons- Visgerechten

Espadon grillé à l’Italien
   Gegrilde zwaardvis geserveerd met een delicate speksaus
€ 15,75
Des crevettes tigres noires à l’ail
   Gemarineerde en gegrilde black tigers geserveerd met knoflooksaus
€ 15,75
Saumon cuit à la vapeur
   Gestoomde zalmmoot met een zachte spinaziesaus, pasta en gegrilde courgettes
€ 14,50
Sole à la meunière ou Picasso ( Atlantisch )
   In roomboter gebakken zeetong (alleen gedurende het seizoen) of picasso met gebakken vruchten  en gember
dagprijs

  De hoofdgerechten worden geserveerd met groente, aardappelgarnituur en salade.                                                           


                                                                                                                                  
 

Les desserts- Desserts

Dame Blanche
   Vanilleroomijs met een warme chocoladesaus en slagroom 
€ 5,50
Coupe Printemps
   Vanilleroomijs met sinaasappel, meloen, kiwi en zwarte bramencoulis
€ 6,75
Tarte tartin ananas
   Warm ananastaartje geserveerd met citroenijs
€ 6,75
Pain grillé avec des canelles
   Wentelteefjes besprenkeld met kaneel en suiker vergezeld van kaneelijs 
€ 6,75
Sorbet des fruits frais
   Sorbet van vanilleroomijs, vruchten, en slagroom
€ 6,50
Crèpes Suzette
   Flensjes met aan tafel bereide sinaasappelsaus geserveerd met vanilleroomijs en
   slagroom (minimaal 2 personen, prijs per persoon) 
€ 7,50

                                                           


                                                                     

Des cafés – Koffiespecialiteiten

Irish Café
   Espresso met John Jameson whiskey en ongezoete room
€ 5,75
Spanish Café
   Espresso met Tia Maria en ongezoete room
€ 5,75
Italian Café
   Espresso met Amaretto en ongezoete room
€ 5,75
Scottish Café
   Espresso met Drambuie en ongezoete room
€ 5,75
French Café
   Espresso met Grand Manier en ongezoete room
€ 5,75
Wantij Café
   Espresso met Grand Marnier,Drambuie,Cointreau en ongezoete room
€ 6,50

 

 


 

 


 

 

à la carte kaart restaurant Wantijpaviljoen

Download hier het pdf bestand: